Ацо Аџи Илов бб,
1440 Неготино

Адреса:
ул. „Ацо Аџи Илов“ бб
1440 Неготино
Република Северна Македонија
Телефон:
043-365-238
Мобилен:
076-469-028; 076-469-029
Испрати е-порака
(по желба)
Останати информации:

Работно време на ЈУ МЦСР Неготино:

Понеделник - Петок од 07:30 до 16:30

Секоја прва Сабота во месецот од 08:30 до 16:30