Ацо Аџи Илов бб,
1440 Неготино

Напишано од Super User

Почитувани,

дежурните тимови ќе ги згрижат и сместат бездомниците во пунктот во Момин Поток - АСкопје или во некој од регионалните пунктови за сместување на бездомни лица, кои што минантата есен беа отворени во Струга, Битола и Струмица.

Контакт телефони на дежурни екипи:

Скопје:
Црвен крст: 071/733-171, 02/3096-227
ЦСР: 078/230-943, 076/381-762

Струга:
Црвен крст: 070/249-733
ЦСР: 075/588-980

Битола;
Црвен крст: 075/907-060
ЦСР: 071/342-492

Струмица:
Црвен крст: 070/253-441
ЦСР: 075/377-798

Напишано од Super User

Содржините се пред се транспарентно работење на Меѓуопштинскиот центар за социјални работи Неготино, основни информации, организациона поставеност, контакт информации, обрасци и новости во врска работење на самиот центар.